Cursusaanbod Natuurinclusief

HAS green academy en de provincie Noord-Brabant willen agrarisch ondernemers ondersteunen in de transitie naar een duurzame en toekomstbestendige sector. Als opleidings- en expertisecentrum op het gebied van onder andere agro, biedt HAS green academy hiervoor diverse cursussen en opleidingen. Wil je kennismaken met de mogelijkheden van natuurinclusief ondernemen, je bestaande bedrijfsvoering verder brengen of als bedrijfscoach natuurinclusieve landbouw aan de slag? Volg één van de volgende cursussen van HAS bedrijfsopleidingen:

1. Natuurinclusief ondernemen in de landbouw

2. Natuurinclusieve bedrijfsvoering

3. Bedrijfscoach Natuurinclusief ondernemen in de landbouw

 

1. Cursus Natuurinclusief Ondernemen in de landbouw

Wil je als agrarisch ondernemer kennismaken met de mogelijkheden van natuurinclusief ondernemen? In deze cursus ga je praktisch aan de slag met de combinatie van de boerenpraktijk en de natuur: wat zijn mogelijke maatregelen die je kunt nemen, welke samenwerkingsmogelijkheden zijn er en wat zijn de best practices? 

Deze cursus kun je gratis volgen als je jouw SABE-voucher hiervoor inzet. 
Kijk op de website van de HAS voor meer informatie, data en aanmelden.

 

2. Cursus Natuurinclusieve bedrijfsvoering

Ben jij boer of tuinder in Brabant en speel je met het idee om ‘door te schakelen’ naar een meer natuurinclusieve bedrijfsvoering? Of je wil een reeds bestaand initiatief succesvol verder brengen, maar zoek je nog naar welke vorm voor jou het beste werkt? Neem dan deel aan de cursus Natuurinclusieve bedrijfsvoering van HAS Hogeschool, geïnitieerd door de Provincie Noord Brabant. Het doel van deze cursus is om elke ondernemer te begeleiden naar de volgende stap in omschakeling ten aanzien van natuurinclusief ondernemen.

Kijk op de website van de HAS voor meer informatie, data en aanmelden.

 

3. Cursus Bedrijfscoach Natuurinclusief ondernemen in de landbouw

Deze cursus is specifiek gericht op agrarische adviseurs die als bedrijfscoach Natuurinclusief Ondernemen in de landbouw aan de slag willen om ondernemers te helpen bij de transitie naar natuurinclusieve bedrijfsvoering.

Via de SABE-regeling kun je deze opleiding nu met korting volgen.
Kijk op de website van de HAS voor meer informatie, data en aanmelden.
 

Ervaringen en updates

    Cookie-instellingen