Doe de FoodUp Academie cadeau

07-09-2020
0 reacties

Dompel je onder in de wereld van duurzamer eten en produceren. Versterk je kennis en netwerk. Krijg grip op verandering in het voedselsysteem en versnel zelf de transitie!

De FoodUp Academie geeft je een overzicht van het voedselsysteem door je mee op reis te nemen door de hele keten. Het programma van vijf dagen biedt ruimte voor zowel theorie als praktijk, maar ook leren van elkaar is een belangrijk onderdeel. We geven je kennis en inspiratie die je kunt gebruiken in jouw dagelijkse praktijk. Ook werk je samen met andere deelnemers aan jullie eigen ideeën middels een zelf te formuleren opdracht en krijg je toegang tot een breed netwerk van Brabantse voedselveranderaars.

De FoodUp Academie is bedoeld voor mensen uit de hele voedselketen, van boer tot consument, die een bovenmatige interesse hebben in voedsel of hier werkzaam in zijn. In 2021 start de vierde editie. De academie zal - geheel volgens de dan geldende RIVM corona-richtlijnen - starten in april 2021. 

Updates

Wie iedere dag druk bezig is met de transitie van het voedselsysteem, kent vast het gevoel ‘ik wou dat het sneller ging’. En daar kun je nu zelf iets aan bijdragen: door de FoodUp Academie cadeau te doen aan iemand uit jouw omgeving. Want uiteindelijk is de voedseltransitie gewoon mensenwerk.

In januari start de vierde editie van de FoodUp Academie. Tijdens deze training verdiepen voedselprofessionals, ondernemers, beleidsmakers, studenten en mensen die op een andere manier actief zijn in de Brabantse agrofood, zich in de wereld van duurzamer eten en produceren. Geïnteresseerden kunnen zich tot 2 november aanmelden.

Hoe doe je de FoodUp Academie cadeau?

Informeer degene die jij voor ogen hebt over de FoodUp Academie en geef aan waarom jij denkt dat het voor/hem haar heel interessant is om mee te doen. Verwijs ook naar onze website www.foodupbrabant.nl/academie voor meer informatie. De afbeelding hierboven kun je downloaden en meesturen (ga met muis op afbeelding staan, klik op rechtermuisknop, kies Afbeelding opslaan als).

Geef aan dat als hij/zij mee wil doen, jij (of jouw bedrijf) dan als sponsor op wil treden. Jij betaalt dan de 300 euro voor de training.
Is hij/zij geïnteresseerd? Dan moet de kandidaat zich voor 2 november aanmelden voor deelname, met een motivatiebrief en een CV. Zet in de mail ‘gesponsord door [naam sponsor/contactpersoon]’.

Jij stuurt zelf een mail naar academie@foodupbrabant.nl met het onderwerp: ‘ FoodUp Academie cadeau doen’ en laat ons weten wie jij (of jouw bedrijf) de FoodUp Academie graag cadeau doet/hebt gedaan.
Wanneer deze kandidaat wordt geselecteerd voor deelname, sturen wij de factuur naar jou (of jouw bedrijf). Een cadeau met impact!

Meer informatie over het programma van de FoodUp Academie en aanmelden is te vinden op deze website.

Afbeeldingen

0  reacties

Cookie-instellingen