Wat een energie tijdens online live-event BeLeef 2020!

04-11-2020
0 reacties

Op de hoogte blijven van het laatste FoodUp-nieuws? Meld je aan voor de maandelijke FoodUpdate!

Aanmelden nieuwsbrief

 

Met BeLeef 2020 gaan 140 agrarische vrouwen op persoonlijke ontdekkingstocht. Wij kijken terug op een geweldig en inspirerend eerste online live-event van BeLeef2020. Trots op alle agri-vrouwen die op dinsdag 3 november het avontuur zijn aangegaan.

Typerend voor de agrarische sector is dat de werksfeer van en rondom het bedrijf direct merkbaar is aan de keukentafel. Als vrouw heeft dit effect op jou, je partner en het gezin. Het kost energie... Dat kan anders! Daarom organiseren we het 'energizing' traject BeLeef2020.

Op dinsdag 3 november presenteerden en inspireerden Marlies en Rianne van Mevrouw de Boer 140 agri-vrouwen vanuit Studio BeLeef2020. Agrarisch ondernemerscoach Sieto heeft mooie voorbeelden gegeven van energie die 'onder de keukentafel' kan spelen, Sanne en Maik (REPOP) brachten de energie erin met een echt powernummer en de chat werd overstroomt met vragen en antwoorden. Échte (online) verbinding!

Op naar de volgende weken waarin de BeLeef2020-deelnemers op zoek gaan naar het (stap voor stap) bereiken van hun doelen. Daarnaast sluiten we het traject BeLeef2020 ook af met een tweede online live-event op 8 december op dezelfde tijd. 
Mocht je denken 'Hé, ik heb me nog niet aangemeld maar dat is iets voor mij! Meld je dan snel aaan via www.beleef2020.nl/tickets. Het eerste online live-event kun je als deelnemer terugkijken. 

Het BeLeef initiatief ligt bij FoodUp Brabant en Mevrouw de Boer. Tineke Laarhoven-Bom van FoodUp Brabant licht toe: “De sector is in beweging, een transitie. De wereld verandert en daarmee ook het voedselsysteem. Door de transitie is een zoektocht naar nieuwe kaders ontstaan. In de agrarische sector brengt dit onzekerheid, spanning en frustraties met zich mee die voelbaar zijn aan de keukentafel. Vrouwen zijn vaak de spil en hebben invloed op het proces. Ze zijn verbonden met het gezin, het bedrijf en de omgeving. Daarom organiseren we BeLeef. Vernieuwing van het voedselsysteem begint bij persoonlijke vernieuwing binnen een agrarisch bedrijf. We zijn blij dat ook partners uit de sector zich aansluiten bij BeLeef. Zo maken we steeds meer samen het verschil!"

 

Afbeeldingen

0  reacties

Cookie-instellingen