FoodLab Pulses: creatieve verdienmodellen en eiwittransitie

20-10-2020
0 reacties

Op de hoogte blijven van het laatste FoodUp-nieuws? Meld je aan voor de maandelijke FoodUpdate!

Aanmelden nieuwsbrief

 

Deze week vindt de Dutch Design Week plaats. Naast diverse interessante talks, tv-programma’s en livestreams die je kunt volgen, is er op woensdag 21 oktober een tv-uitzending van FoodLab Pulses te zien.

Om 20.00 uur kun je kijken naar een programma waarin het verdienmodel voor het telen van plantaardige eiwitgewassen centraal staat. Verder wordt hierin een verbinding gemaakt tussen agrarische vraagstukken en de creatieve sector. In dit programma presenteren vijf koppels van ontwerpers en verwerkers van plantaardige producten de concepten die zij hebben ontwikkeld.

  • Steven IJzerman (Ekoplaza) & Katinka Versendaal (The Eatelier)
  • Bart en Tom Grobben (De Nieuwe Melkboer) & Sam Vreeke (Concept Creation Chef)
  • Mike Maduro (Freggies) & Lucas Mullié en Digna Kosse (Foodcurators)
  • Michael Luesink en Elke Donkers (BOON) & Food Designer Katja Gruijters
  • Ester Mulschlegel (Nijland Food) & Dennis Favier (Firma Vier)

Het geheel wordt afgesloten door gedeputeerde Elies Lemkes-Straver.

Kijk en laat je inspireren

Je kunt het tv-programma bekijken op het tv-kanaal van de DDW of via de Embassy of Food website. Mocht je woensdag niet kunnen kijken, na de Dutch Design Week is de uitzending ook nog te bekijken op YouTube.

FoodLab Pulses wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Noord-Brabant.

Afbeeldingen

0  reacties

Cookie-instellingen