Online kennismaken met Herenboeren

Interesse om Herenboer te worden, om gedeeld eigenaar te zijn van zo’n coöperatieve boerderij die in je dagelijkse voedsel voorziet? Maak dan online kennis met Herenboeren door het gratis webinar te volgen op vrijdag 24 april om 20.00 uur.

Nederland telt inmiddels 7 Herenboerderijen, waarvan 4 in Brabant (Herenboeren Wilhelminapark, Herenboeren Goedentijd, Herenboeren Op 't Lies, Herenboeren De Groote Heide), en minstens 15 initiatieven in oprichting. Dit laat zien dat steeds meer Nederlanders interesse hebben in het gedeeld eigenaar zijn van zo’n coöperatieve boerderij die in hun dagelijkse voedsel voorziet. FoodUp Brabant helpt Herenboeren Brabant mee opschalen.

Nu het bezoeken van een Herenboerderij even niet kan, komen de Herenboeren naar je toe, en wel online. Op donderdag 16 en vrijdag 24 april houden we vanaf 20 uur een introducerend webinar over Herenboeren, te volgen via het programma Zoom. We geven een algemene introductie, bieden ruimte voor het stellen van vragen en verwijzen je eventueel door naar bestaande initiatieven voor meer gedetailleerde informatie.

Er is per avond plek voor 500 kijkers en vol is vol. Inloggen kan beide avonden via deze link

Images

0  Comments

Cookie settings